Om oss

Stork Housing är ett företag med fokus på trapphusrenoveringar. Vår ambition är att utföra säkra och högkvalitativa tjänster inom trapphusrenovering. Vi koncentrerar oss på att fräscha upp ditt trapphus, ge det nytt liv och lyster så att alla kan trivas och känna sig välkomna.

Vårt team på Stork Housing

Vi på Stork Housing består av erfarna och glada medarbetare som gillar nya utmaningar och vill endast se nöjda kunder runt omkring oss. Vi väljer våra kollegor väl och är stolta över vår teamanda och arbetsglädje. Vill du arbeta hos oss måste du visa en stor skicklighet men även en gedigen servicekänsla då vi alla besitter dessa två egenskaper.

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen och starka arbetslag har vi lyckats skapa en trogen kundbas som ständigt utökas. Den är vi väldigt glada för. Vill du se vår referenslista? Inga som helst problem. Ring och boka ett möte så fixar vi det.

Bra kommunikation är A och O

Vi skiljer oss från konkurrenterna främst genom vår vilja att hålla en god kommunikation med kunden, både innan och medan vi arbetar. Vi strävar alltid efter att förstå vad du förväntar dig av oss, något som klart bidragit till många nöjda kunder.

Företaget är inarbetat, flexibelt och har många års erfarenhet. Vi på Stork Housing vet vad som krävs för att slutföra ett projekt inom måleri och vi ger dig 100 % garanti för ett gott resultat.

Vår enda fråga till dig är: när börjar vi måla?