Trapphusrenovering i Stockholm - Vi hjälper dig

När du går i tankar på att snygga till ditt trapphus så finns vi redo för att göra verklighet av dina tankar och önskemål. Vi vet vad en trapphusrenovering innebär och även andra typer av måleriuppdrag. Men när det gäller just trapphusrenovering i Stockholm så finns det en hel del att tänka på. Det skiljer sig ganska mycket från väggmålning i en lägenhet, och det finns mycket mer att ha i åtanke.

I ett trapphus ska väggarna tåla barnvagnar som råkar repa mot väggen. hundar som krafsar och vill komma ut genom ytterdörren. barn som kör sina leksaksbilar längs med väggen på väg upp till sin bostad, och all salt, sand och snö som kommer in under vintertid. Vi tar hänsyn till alla dessa förutsättningar när vi målar om i ditt trapphus och utför en hållbar, slitstark trapphusrenovering.

En snygg trapphusrenovering i Stockholm som håller

En trapphusrenovering kan ibland se väldigt snygg ut när den är klar. Men ganska snart visar det sig att den inte klarar av alla trapphusets utmaningar. När du anlitar oss så utför vi inte bara ditt måleriuppdrag i trapphuset. Vi kommer även ge dig råd gällande vilken typ av färg och vilka nyanser som kommer göra att trapphuset behåller sin fräschör och skönhet under många år framöver!

Det kan till exempel vara snyggt med helt vita väggar, men de kommer inte vara vita i många minuter när vi är klara med vårt uppdrag. Vid en trapphusrenovering ska man därför ta hänsyn till många olika variabler. Finns det till exempel en hiss? Hur stor är hissen? I trapphuset med stora hissar är nämligen inte trapphuset lika utsatt för påverkan, så där kan man välja andra färger än ett trapphus utan hiss.

Boka ett förutsättningslöst möte

Vi kommer gärna in i projektet redan vid planeringsstadiet. Vi vill nämligen kunna hjälpa dig hela vägen så att du kan få det bästa möjliga och mest hållbara resultatet. Be om en offert i god tid så att du vet vad projektet kommer att kosta. När vi ska ge vår offert så vill vi gärna veta hur många fönster och dörrar som finns i trapphuset. Skicka gärna med bilder så kan vi börja planera vårt uppdrag hos dig på en gång. Du kommer att få ett svar med prisförslag. Mer information om detta hittar du under fliken ”Offertförfrågan”.