Våra tjänster

Trapphuset är det som först möter besökare och nya boende och därför bör du som fastighetsägare lägga ner lite extra tanke på den delen av huset. Vi är ett företag inom måleribranschen som har som specialitet att försköna trapphus i flerfamiljshus och kontorsbyggnader. Kontakta oss gärna i början av din trapphusrenovering och låt oss vara en del av planeringen.

img

Trapphusrenovering

Vi erbjuder anpassade lösningar och ser till att resultaten gör dig nöjd. Med vår kunskap kan vi ge råd och även måla om ditt trapphus så att det blir snyggt och tåligt på en och samma gång.

img

Färgsättning

Med ditt behov och vår kunskap inom passande färger för trapphus kan vi tillsammans skapa ett trevligt, snyggt och mycket hållbart trapphus. Till skillnad från många målerifirmor så är vi gärna med under hela processen med förslag på både färgtyp och vilka nyanser som är mest hållbara och vackra i just ditt trapphus.

img

Trapphusmålning

Vill du ha någonting attraktivt i ditt trapphus? Vi ser till att du får en vacker målning som skänker både karaktär och skönhet åt din fastighet.

img

Andra tjänster

Vi erbjuder även tjänster som har med trapphus att göra. Bland annat marmorering, installation av säkerhetsdörrar och belysning. Skulle du söka efter någonting som inte nämnts ovan kan du kontakta oss direkt om det!